Informatief en lotgenotencontact

Ik heb (denk ik) vermoedelijk het May Thurner Syndroom...en nu?

19-06-2013 18:28

Het May Thurner Syndroom is een nog erg onbekende aandoening. Sommigen met het May Thurner Syndroom hebben er nog nooit een Diepe Veneuze trombose door ontwikkeld, maar velen van ons helaas wel. Heel veel doktoren kennen het syndroom niet en zullen het ook niet herkennen. Ze zullen waarschijnlijk wel "iets raars" zien op bijv. de echo. Als dit het geval is aarzel dan niet en laat eens nagaan of het dit syndroom kan zijn.

O.a. prof. dr. Wittens van het AZM (Academisch Ziekenhuis Maastricht) en prof. Maeseneer van het Erasmus MC in Rotterdam hebben veel ervaring met dit syndroom en met tromboseproblemen.

Voor meer lotgenotencontact is er bijv. ook een internationale May Thurner Syndroom lotgenoten groep en deze is te vinden op Facebook en op Google Groups: May-Thurner Syndrome Resource group ( voor aanmelding kun je dan mailen met: Diane Peterson, woodcreek12@aol.com). Deze groep bestaat uit leden van over de hele wereld en ook is deze groep onderverdeeld in allerlei subgroepjes, zoals May Thurner Syndroom en Diepe Veneuze Trombose of met zwangerschap etc. etc.

Mijn persoonlijke verhaal is ook te vinden op www.trombose.nl, maar in het kort zal ook op deze site mijn verhaal te lezen zijn...en...natuurlijk het verdere verloop met alles ;-)

Terug

Doorzoek de website

© 2013 Alle rechten voorbehouden.